Eliberarea de constrangeri a barbatului modern 9 – 11 martie cu Vibhavan-facilitator Osho

Jan 01, 2012 No Comments by

SEMINAR DE MASCULINITATE
“Eliberarea de constrangeri a barbatului modern”

9-11 martie 2012 cu Thomas Fischer -Vibhavan, facilitator OSHO cu multa experienta si in mediul de afaceri

 

In societatea de astazi barbatul este provocat din multe directii sa faca dovada propriei lui puteri. Fie ca simtim sa demonstram ca avem succes si vrem sa ne facem utili prin ceea ce facem, fie vrem sa performam sexual si sa fim cat mai buni in pat, fie vrem sa demonstram ca putem prin fortele proprii sau vrem sa oferim siguranta si sustinere unei femei…Toate astea creeaza si o presiune asupra noastra care ne face uneori sa ne intrebam de ce facem tot de facem…
Conditionarile sociale il fac pe barbat sa creada ca e liber in manifestare si puternic daca atinge anumite praguri, insa adevarul este ca el traieste sub o continua presiune (de a face lucruri, de a se arata puternic si insensibil) iar toate astea ii creeaza un tipar fix din interiorul caruia el nu poate scapa.

Te invit in acest workshop sa arunci o privire mai adanca asupra a ce ai invatat ca inseamna pentru tine sa fii barbat! Sa iti creezi propriile standarde si convingeri dincolo de ce ai imprumutat de la gasca ta de prieteni, de la tatal sau unchiul tau…

Cu totii purtam lanturile propriilor noastre conditionari. Pericolul este ca, le-am carat de asa mult timp, incat credem ca nu le avem si suntem liberi. Traim in iluzia puterii si a libertatii. Conditionarile noastre ne-au facut sa credem ca totul e OK dar instinctul ne spune ca ceva lipseste si viata noastra nu e de fapt OK.

Dar cum ar arata un Barbat Liber?

El Celebreaza Viata si isi traieste Sensul si Chemarea lui profunda – si nu e doar O.K!!!
Ia gandeste-te putin !

Cine ai putea fi daca ai renunta la aceste lanturi si ai trai cu adevarat?

Cum ar fi si ai un simt clar al Directiei tale în viata?

Cum ar fi viata ta ca si barbat daca ai realiza ca puterea ta adevarata se afla in Inima si în starea de Prezenta?

Cum ar fi daca ti-ai iubi femeia încât ea sa radieze lumina si extaz?

Cum ar fi daca nu ai mai simti persiunea sociala de fiecare data cand vrei sa faci ceva ce iti place ?

Dar despre ce ‚lanturi’, frici si conditionari este vorba?

Invatam sa fim barbati din experientele pe care le avem in familie, prin interactiunile cu femeile in adolescenta noastra, prin toate persoanele pe care le-am intalnit ce au avut oarece autoritate asupara noastra. Ne-avand un model de barbat adevarat in viata noastra, ne-am format propriile noastre idei fie agatandu-ne de niste pseudo-modele, fie prin dezvoltarea unor tactici de protectie si supravietuire. (cum sa fac sa-mi iasa, cum s-o cuceresc, cum sa fac fata presiunii si criticii parintilor..etc…)

Cele 2 extreme in care poti ajunge sunt: fie esti un baiat bun, baiatul care este gata sa ii serveasca pe toti in jurul lui si sa-i pupe un fund, sau baiatul rau, cel care “fute in gura” tot sistemul si il doare in cot de consecintele actiunilor sale. Evident, ca ambele extreme sunt nesanatoase pe ternen lung, deoarece s-au dezvoltat pe baza unor comportamente protective.

Pentu a obtine acel echilibru, acea armonie interioara este important sa intrii in contact cu esenta ta masculina. Din acest spatiu accesezi energia vietii, energia sexuala, iti atingi potentialul adevarat si in sfarsit ai sentimentul ca viata merita traita in totalitate. In sfarsit prinzi curaj si incredere de sine autentica pentru a face tot ce ti-ai dorit pana acum, renunti la tristete si resemnarea ca nu ai putea niciodata sa schimbi nimic.

Acest seminar accentul va fi pus mai mult pe experimentarea starii de putere interioara, de prezenta, de a fi total implicat in actiune, si mai putin pe teorie. Este doar pentru cei CE VOR SA SE IMPLICE PRO-ACTIV in evolutia lor ca si barbati.

Metode folosite:

  • Tehnici de constientizare si prezenta,
  • Abordare experientala ‚ in the body experience’,
  • Respiratie de putere,
  • Meditatii active Osho,
  • Tehnici create de David Deida (‚Calea barbatului superior’);
  • Abordare ce include tehnici din lumea shamanilor sud-americani.

Iata doar cateva din beneficiile acestui workshop:

-  Poti avea mai multa claritate in ce priveste ‚mostenirea’ de la parinti si din copilarie-adolescenta, sa-ti intelegi fricile si conditionarile, ce anume te opreste sa-ti traiesti viata pe care ti-o doresti

- Te vei cunoaste pe tine insuti, iti vei cladi un joc interior solid (inner-game) intr-un proces onest cu tine insuti. Primind o mai mare intelegere asupra lucrurilor care te tin departe de esenta ta masculina, vei renunta la lucruri/ conditionari/ experiente din trecut care nu-ti mai servesc, recuperandu-ti puterea.

- Te intalnesti cu un grup de barbati deschisi si pregatiti sa faca o schimbare in viata lor ca si tine- un grup-suport cu care poti continua sa te revezi si ulterior. O adevarata Fratie a barbatilor demult uitata…Vei lasa de o parte comptitia nesanatoasa a egourilor (frecvent intalnita intre barbati) si vei simti ce inseama sustinere reciproca adevarata.

- Iti schimbi perceptia despre sine ca barbat si om. Iti cresti stima de sine si valoarea in proprii tai ochi

- Prin tehnicile abordate intrii in contact cu Puterea ta Personala, o putere care nu vine din imaginea de sine, faima, putere sau achizitii materiale sau intelectuale. Ci dintr-o stare de “A FI”. A Fi in puterea ta fara sa-i faci pe ceilalti sa fie ‚mai mici’ decat tine’

- Dobandesti o serie de tehnici de lucru cu energia masculina care te pot ajuta ulterior sa-ti continui calatoria – metode de respiratie, impamantare, centrare, meditatie…etc

- In relatiie cu femeile, esti centrat si sigur pe tine pentru ca esti relaxat cu tine asa cum esti. Nu mai trebuie sa dovedesti nimic! Vei intelege ce inseamna sa fii intr-o conexiune profunda atat cu tine cat si cu femeia ta.

- Fiind in contact cu tine ca barbat, intelegi si simti mai bine femeia, ce este unic la o femeie, ce are nevoie ca sa infloreasca, cum o poti sustine…, transformi ‚lupta’intre sexe intr-un veritabil parteneriat co-creator

Cine ne va insoti in calatorie ?

Thomas Fischer (Vibhavan) este discipol Osho de mai bine de 27 de ani si Traieste ceea ce inseamna Zorba Buddha, omul nou despre care vorbeste Osho, cel plin de energie, dans si viata precum Zorba Grecul dar si cel care vrea sa inteleaga misterele vietii, sa traiasca legatura cu ceva mai inalt – Existenta din fiecare…

Povestea lui Vibbavan este mult asemanatoare cu cea a lui Bodhi Ray (cel care a initiat acum 3 ani grupurile de masculinitate in Romania), prin faptul ca pana la 39 de ani a avut succes in afaceri, a ajuns sa se bucure de tot ceea ce inseamna la vremea respectiva VISUL AMERICAN (propriul bussines, bani, proprietati, relatii), dar tot simtea ca ceva ii lipsea, ceva nu se potrivea. Asa ca dupa ce a citit prima carte OSHO, imediat s-a dus in Puna sa-l intalneasca pe maestru, si de atunci viata lui a cunoscut o noua profunzime si implinire de sine.

In prezent el este om de afaceri, saman, maestru reiki, terapeut, prieten, iubitor de viata, Vibhavan e pasionat de nou si de necunoscut fie ca aceasta presupune explorarea lumii lui interioare sau escaladarea unui nou munte din Himalaya – oricare din aceste lucruri le face cu pasiune si totalitate.

Format sub indrumarea lui Veeresh la Humaniversity in Olanda si in USA la Academia Osho din Sedona, Vibhavan are abilitatea de a inspira in ceilalti pasiunea Explorarii – Interioare si Exterioare. Dragostea lui si autenticitatea pot fi simtite prin felul in care ii sustine pe ceilalti sa-si asume riscuri in viata lor, deschizandu-se spre noi posibilitati si in felul in care ii sprijina sa-si gaseasca curajul in ei insisi de a face fata fricilor, trecand prin foc spre un nou pamant fertil, deschizandu-se spre abundenta si prosperitate in viata lor.

Vibhavan conduce workshop-uri in India, Europa, Brazilia si SUA, impartasind din iubirea lui si insotind oamenii sa se deschida spre a se iubi mai profund pe ei insisi si pe ceilalti.

Creatorul si coordonatorul centrului de transformare si meditatie din Brazilia „Osheanic International”. www.osheanicinternational.com/

Vibhavan traieste total si iubirea lui inspira pe ceilalti sa se deschida si sa TRAIASCA ACUM!

Detalii si cost

Program Vineri  (18:00 – 22:00) , Sambata si Duminica (8:00 – 18:00)
Cost : 130 Euro sau 570 ron. (Pentru a-ti rezerva un loc e nevoie sa achiti un avans de 50%  sau 285 Ron). Restul se plateste la inceputul seminarului in Euro. Pentru factura pentru persoane juridice, la suma initiala se adauga 20%.
Numar limita de participanti: 20

Organizator:

ZORBA BUDDHA- transformare personala si spirituala

Pentru a te inscrie completeaza formularul de mai jos:

Anunturi seminarii, Evenimente - masculinitate, Evenimente - transformare personala

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Eliberarea de constrangeri a barbatului modern 9 – 11 martie cu Vibhavan-facilitator Osho”

Leave a Reply