Doar Spune DA! -Transformarea convingerilor. 24 mai – seara

Apr 20, 2012 1 Comment by

Doar spune DA!! 

Seri de transformare personala si meditatie

 Zorba Buddha Experiment

24 mai 2012

19:00 – 21:30

O convingere e ca un pantof vechi. Ne bucuram atat de mult de confortul pe care ni-l ofera incat nu observam gaurile din talpa.” Robert Brault

Aceasta serata de explorare personala va fi dedicata Transformarii convingerilor care ne opresc sa spunem un DA autentic si total vietii noastre!

Convingerile sunt ideile in care alegem sa credem. Sunt idei despre realitate, despre noi insine, ceilalti pe care le-am preluat din familie, din mediu sau pe care le-am format datorita uneor experiente de viata. Convingerile ne pot da aripi sau ne pot si limita! E important sa devenim constienti de ele pentru a avea putere asupra vietii noastre!

Ca in fiecare intalnire vom incepe cu o tehnica activa de meditatie pentru a ne pune in miscare corpul si energia apoi vom continua cu sharing legat de ultime 2 saptamani (de la ultima intalnire) – cum a fost, cum ne-am trait procesul schimbarii legat de tema –Recunostintei in viata noastra. Apoi vom observa in 3 domenii principale ale vietii- ce convingeri ne-am format atat pozitive cat si negative…Vom face un exercitiu surpriza ca sa schimbam 1 convingere „cu corpul si energia”… surpriza!!!

Persoanele care n-au participat pana acum –sunt binevenite! Puteti fi parte din DA oricand alegeti!

 Procesul interior incepe in primul rand printr-o deconditionare, de la ce ne invata societatea si familia. Societatea ne invata sa fim puternici si sa fim primii. Iar meditatia ne invata sa acceptam fiecare moment asa cum este fara sa incercam sa-l schimbam, sa ne relaxam Aici si Acum.  Pentru ca nu intotdeauna sa fim primii inseamna sa fim si fericiti.

Ai observat ca atunci cand spui DA, parca te simti mai usor iar gandurile tale sunt mai clare?

Structura unei intalniri este:

-          Body-awareness: explorare corporala ( poate include si o meditatie Osho)

-          Moment DA- Sens si Explorare prin: tehnici NLP si coaching, relaxari ghidate, auto-explorare, dans, explorare si exprimare emotionala, meditatii tacute precum Vipassana sau Zazen, tehnici anti-stres si echilibru viata personala vs. profesionala, convingeri pentru o viata echilibrata si de succes, Legea Magicului sau cum sa-ti creezi Realitatea, sharing.

-         Provocarea Personala – Fiecare persoana care doreste isi poate alege o tema/ o provocare pana saptamana urmatoare (a dezv un comport, a face ceva ce nu a-i avut curajul pana acum, a completa o relatie, etc) avand din grup o persoana de sprijin care il va motiva, sustine si monitoriza.

Faciliteaza: Veet Cristian coach si trainer NLP, facilitator seminarii experientiale si Rashmi (Lia Bolte) trainer soft skills.

Aceste intalniri saptamanale  vor avea loc intre orele 19 si 21.30 .

INSCRIERI si contact: Rashmi 0744 317 480 si Veet 0722 519 299 si events@ zorbabuddha.ro. Pentru inscrieri e nevoie de o discutie telefonica sau fata in fata.  Este nevoie de motivare si dorinta de a lua parte la un proces de transformare de lunga durata!  Te rugam sa confirmi prezenta ta pe e-mail sau telefonic!

Contributie/ fiecare intalnire= 35 Ron sau pe luna = 120 ron/ 4 intalniri la inceputul programului.

Te invitam in aceasta calatorie si joaca alaturi de noi….Vom Experimenta noi feluri de a ne Exprima, de a ne Descoperi, de a face o Contributie in comunitate, de a Fi schimbarea pe care o dorim, de a ne Juca, de a ne gasi noi Prieteni, de a Creste interior!!!!!

Doar spune DAAAAAA!!!

Anunturi seminarii, Evenimente - transformare personala

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Doar Spune DA! -Transformarea convingerilor. 24 mai – seara”

  1. catalina says:

    mi-ar fi placut….dar, sunt din Pitesti.. :) .. cale usoara!!! ..

Leave a Reply