Doar Spune DA! – De vorba cu Inima TA! (31 mai-seara)

May 14, 2012 No Comments by

Doar spune DA!!

Seri de
transformare personala si meditatie

Zorba Buddha Experiment

De vorba cu inima Ta!

 31 Mai 2012

Petrecem cel mai mult timp avand un dialog continuu in capul nostru, voci care se suprapun, conflicte, sau adevarate filme/scenarii care se intampla si care ne tin ocupati. Traim intr-un stres s i niste conversatii care de multe ori nu stim daca sunt doar in capul nostru sau sunt si in realitate. Acest lucru e obositor dar ne tine ocupatiFiind in filmul nostru mental, de multe ori nu ne mai auzim inima, nu mai simtim, nu mai stim care e adevarul nostru si nu mai stim care sunt nevoile noastre adevarate.

In viata noastra de multe ori trecem peste ceea ce inima isi doreste, are nevoie, pentur ca nu mai suntem in contact cu ea, nu mai simtim.

De multe ori poate ne este greu sa stam in liniste 5 minute, sa ascultam pasarile sau un susur de apa, sa ne ascultam pe noi…poate ne e frica ca nu vom gasi nimic, sau poate nu stim cum e sa fim fara aceasta agitatie.

Va invitam la o noua seara Da in care vom folosi meditatia sa oprim aceasta Agitatie si vom intra in spatiul Inimii, de liniste si vom Asculta. Vom sta de vorba cu Inima noastra sa vedem cum simte, ce are nevoie, ce mesaj are sa ne dea si vom vedea cum este sa stai in acest spatiu.

Fiecare dintre noi avem raspunsurile deja in noi, joi doar vom lasa agitatia la o parte si vom Asculta ce are inima sa ne spuna. Iar daca la inceput acest spatiu al inimii poate sa fie timid vom invata cum prin respiratie sa-l crestem in viata noastra.

Vom incepe seara cu Meditatia No-dimmension (care ne va centra in spatiul inimii) si vom continua calatoria cu inima noastra si in intalniri cu inimiile celorlalti.

Serile DA – seri de transformare personala si spirituala sunt intalniri intre prieteni dedicate celor care au particpat la cursuri de dezvoltare personala sau care sunt in proces de transformare si doreasc sa isi sustina cresterea prin intalnirea cu alti cautatori pe acelasi drum.

Aspecte practice:
Contributia recomandata este de 35 Ron. Suma este orientativa, nu obligatorie, iar prezenta oricui vrea sa mediteze este binevenita, indiferent de contributia sa; Cine simte sa dea mai mult, e binevenit.

Incercati sa ajungeti cu 10 minute inainte de ora oficiala de incepere a meditatiei (pentru a va schimba, merge la toaleta, etc).
Este recomandat sa aveti haine lejere si eventual un tricou de schimb si o sticla cu apa.

Faciliteaza: Rashmi (Lia Bolte) trainer soft skills si Veet Cristian coach si trainer NLP, facilitator seminarii experientiale.

Locatia:Sala STUDIO  Str. Episcopiei  nr. 3 et. 3  interf. 03 (usa e langa Bistro Ateneu) ( sala este foarte aproape de Hotel Hilton si Ateneu )
Inscrierile se fac pe email Lia – lia.bolte@yahoo.com, tel 0744 317 480 sau Veet events@zorbabuddha.ro, 0722 519 299.
Spune DA Vietii!
Anunturi seminarii, Evenimente - transformare personala

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Doar Spune DA! – De vorba cu Inima TA! (31 mai-seara)”

Leave a Reply