IN RITMUL INIMII 6-8 iulie 2012 IASI cu Veet Cristian

Jun 01, 2012 No Comments by

 

IN RITMUL INIMII

WORKSHOP DE CONSTIENTIZARE A MINTII DIN INIMA SI TRAIREA CALITATILOR  ESENTIALE ALE  INIMII

Iasi 6-8 iulie cu Veet Cristian

Exista o ratiune a inimii pe care ratiunea nu o poate intelege.”  spunea  Blaise Pascal.

Fiecare INIMA  isi are propriul RITM. Te invit la un workshop -o Calatorie spre descoperirea Ritmului Unic al fiecaruia.

In spatiul INIMII totul se misca mult mai incet. Tehnicile folosite ne vor ajuta prin anumite miscari si respiratie ca  sa incetinim ritmul activitatii mentale si ‚sa ne deschidem’  profund catre  experienta Inimii.

Mintea e obisnuita sa faca lucruri. Inima „stie” ceea ce Mintea nu stie. Mintea analizeaza si planuieste actiuni, face strategii.  Desigur e foarte utila….Dar isi pierde importanta cand vine vorba mai mult de ‚a simti’ decat de a face sau a gandi…

Pentru a simti e nevoie de o deconectare  de la activitati. E nevoie de timp pentru ca inima  sa se deschida.  Cand te joci cu copilul tau nu ai nevoie de ratiune,  cand te plimbi pe malul marii cu iubita/ul la fel Mintea nu isi are sensul. Cand dansezi pe ritmuri de tango la fel Mintea  e in plus etc…In toate aceste momente ai nevoie doar  SA SIMTI ce spune INIMA.

Modul de ghidare al lui Cristian Veet este unul experiential. Ceea ce inseamna ca :   nu vom sta pe scaune cu carnetelul in mana ci vom sta pe izoprene si ne vom misca si antrena corpul. Prin tehnici ale Metodei Learning Love, Neo Reichiene, Breath- work, Meditatia Osho, NLP si Life Coaching…

-          Vom folosi miscarea si respiratia ca sa intram in contact cu emotiile.

-           Vom folosi tehnici ghidate de relaxare si deschidere a INIMII.

-          Vor fi si exercitii de exprimare emotionala, de eliminare a blocajelor ce stau in calea deschiderii INIMII.

-          Vom incepe si explorarea legaturii dinspre noi insine cu propria deschidere in fata deschiderii/ inchiderii celuilalt (In relatii -relatii de cuplu, prietenie sau serviciu)

-          Ne va fi aproape si meditatia OSHO, cea care ne va aduce un sentiment placut de a fi Acasa.

De ce acest workshop?

-          Descoperi si traiesti experienta Inimii dintr-un spatiu in care Vulnerabilitatea este o Valoare si nu un defect- o calitate care te face mai puternic si nu mai slab.

-          Descoperi spatiul de Putere din inima ta care implica uneori si fermitate sau curaj (pe langa rabdare, compasiune..etc)

-          Iti traiesti dorintele inimii fiind conectat la puterea Intentiei ( care se afla strans legat de spatiul inimii)

-          Iti descoperi sau intaresti calitati esentiale ale inimii tale (precum  Receptivitate, Rabdare, Relaxare, Acceptare, Compasiune, Iubire, Curaj, Tenacitate..etc)

-          Invatam sa apasam butonul ‚Shift’ si sa alegem dintre a fi ACTIVI- buni organizatori-functionali (‚in minte’ ) cand se cere  si, bineinteles, sa revenim ‚in inima’ cand avem nevoie de inspiratie, idei noi si creative, o pauza de 10 min. de cafea, sau pur si simplu cand am terminat ziua de lucru si vrem sa incepem ‚o noua zi’ – pe seara!

-          Deprindem cateva PILULE- tehnici rapide de schimbare a starii si crestere a energiei!

-          Inveti sa lucrezi cu 2 intrebari puternice: Ce simt eu acum? si Ce nevoie am chiar acum?

Pentru barbati este util acest workshop prin intelegerea diferentei dintre a fi slab vs. a fi vulnerabil. De multe ori  barbatilor le e greu sa se deschida din teama de a fi slabi. A fi vulnerabili  va ajuta sa fiti mult mai prezenti  in orice faceti, conectati la propria intuitie dar si deschisi emotional in relatie cu partenera.  Noi oportunitati in cariera si la job ne pot aparea in cale.

 

La final- vei ramane cu o ‚atmosfera de deschidere si conectare’ impreuna cu metode eficiente si practice care te vor ajuta sa mergi in ritmul inimii tale la serviciu sau in relatii!  

„INIMA  este fata de MINTE si fiinta ta ca o punte de legatura. Si pe masura ce incepi sa pasesti pe calea in INIMII  lucrurile incep sa devina mai frumoase, mai iubitoare. Esti inconjurat de o NOUA ENERGIE, O NOUA VIATA pentru ca reintineresti in fiecare clipa.”   OSHO

FACILITATOR : Veet Cristian.

Ce spune el!

„Metoda de Respiratie Oceanica mi-a adus dschiderea catre propria energie si vitalitate dincolo de orice tehnici mentale (in Trainingul“Respiratie Primara” la  OSHO Multiversity Puna/India 2009 dar si alte workshopuri cu Devapath sau BodhiRay incepand cu 2007 in Romania).

Intalnirea cu Spersa Kreis m-a facut sa descopar un spatiu al inimii ce nu poate fi  atins de nici o stare negativa( am urmat Trainingul pt Deschiderea Inimii si Tantra 2008-2010).

Intalnirea cu Krishnananda si Amana m-au facut sa inteleg ce inseamna deschiderea in relatiile de cuplu si asumarea propriilor nevoi, asteptari pe care le am fata de partenera. (Trainingul in metoda Learning Love 2010-2011 a fost o noua etapa de crestere pentru mine).

Ma inspira cu nenumarate resurse si acum -metoda N.L.P. pe care o practic din 2004. In prezent sunt si coach si trainer N.L.P. in metoda Rezonanta.

Ca si formare profesionala sunt licentiat n Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. „

Mai multe detalii despre Cristian Veet gasiti pe www.zorbabuddha.ro si www.skymind.ro.

INVESTITIE participare : 290 Ron pentru plata integrala in avans (330 pentru plata la intrare)

Numarul maxim de participanti este de 16 persoane.

35 Ron – participarea la Seara-Intro (In Ritmul Inimii ): vineri 6 iulie 18:30-21:30. Pentru cei care participa la tot seminarul, seara-intro este gratuita.

Locatie: IASI,

Program: 6 iulie     18:30-21:30 (inscrierea incepe de la ora 18:00)                                                              7 iulie      9:00-18:00 ( cu pauza de  masa de 1h. 30’)                                                                       8 iulie      9:00-18:00 ( cu pauza de  masa de 1h. 30’)

Organizator: Genoveva Salvaras , email genoveva.salvaras@gmail.com, telefon 0726 580 568.

Anunturi seminarii, Evenimente - transformare personala

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “IN RITMUL INIMII 6-8 iulie 2012 IASI cu Veet Cristian”

Leave a Reply