2014- Cel mai bun An din Viata mea (un program de coaching pe 14 si 21 ian)

Jan 05, 2014 No Comments by


2014- Cel mai bun An din Viata mea

Un program de coaching personal pentru un start energic in 2014 cu Veet Cristian

Un Program de 9(10) ore pe durata a 2 seri(14 si 21 ian. 2014

In Intervalul dintre intalniri veti primi 1 sesiune de Coaching Gratuit.             

                                                                                                              Limita de inscrisi: 8.  

Cu ceva timp in urma citeam o carte pe care o gasesc de o semnificatie foarte mare –„ Calaugarul care si-a vandut Ferrari-ul” al lui Robin Sharma. Poate multi dintre voi o stiti si ati citit-o. In una din seri cand meditam la cele spuse in carte mi-a venit acest titlu: Cel mai bun An din Viata mea. Ma intrebasem inainte oare cum sa se numeasca…si iata ca a venit si inspiratia. Nici nu se putea un nume mai bun!

Va invit la un proces transformational (prin care eu tocmai am trecut in ultimele 2 saptamani) de auto-observare si analiza a anului trecut si apoi de trezire a Pasiunii si a unei Viziuni puternice pentru 2014!

 Nu este vorba numai de stabilirea „deja clasica” a obiectivelor      SMART pe 2014 ( cu tehnici de devoltare personala si N.L.P…etc).    Ci de un proces transformational in care veti simti senzorial ce inseamna energia si entuziasmul dar si dezamagirea, frustrarea ca nu ati facut ce v-ati propus pe 2013( acele lucruri pe care nu ati reusit sa le faceti), veti simti corporal -  trezirea unei noi Intentii pe 2014, prin dans shamanic, tobe si ritm. Vom lasa „Viziunea” sa apara din adancurile subconstientului. Nu o vom cauta cu mintea noastra constienta. Va fi ‘fun’ si relaxare, energie si celebrare.

Pe langa asta, veti ramane nu numai cu o Intentie/Viziune a anului 2013 ci si cu un Plan de Actiune solid si curajos. Al vostru dar sustinut de mine (prin oferirea unei sedinte de coaching Gratuit intre cele 2 intalniri intre 14 si 21 ianuarie). De asemenea sustinut si de colegii care va vor fi alaturi prin stabilirea unor ‚echipe de lucru’.  Pe langa stabilirea unor obiective pe 2014 veti ramane cu Increderea in Visele si Pasiunile voastre cele mai profunde(si pentru 2015, 2016 si dupa aceea)

Pentru ca, in Final sa ne Bucuram de Darul cel mai de pret- dincolo de planuri si obiective. Este chiar Drumul in sine. Sub forma Momentului PreZENt!

Te acompaniaza: Veet Cristian. Este Life si Business Coach, Trainer N.L.P.  Cu experienta in Facilitarea seminariilor experientiale cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho, N.L.P. si Coaching.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

 

Program:  marti 14 si 21 ian. 18:00-22:00(23:00)

Contributie pentru ambele intalniri:  220 ron. sau  170 Ron(cu plata unui avans de 100 ron pana pe 28 dec.2013)

Ce include contributia:

-          Participarea la ambele seminarii

-          Materiale de curs

-          Posibilitatea de a avea o sesiune de coaching pe skype/ sau telefon de 15-25 min cu facilitatorul in intervalul 15-22 ianuarie pt definitivarea obiectivelor/intentiilor pe 2014 si eliberarea de convingerile care inca te limiteaza sa crezi ca poti sa faci ce ti-ai propus…   ( De aceea ATENTIE: programul e limitat la un numar de numai 8 persoane pentru ca fiecare sa aiba acces la maxim de atentie din partea facilitatorului)

Inscrierile au loc pana pe 15 ian. 2014(ora 11 P.M.) impreuna cu plata unui avans de 100 Ron. Limita de inscrisi: 8. Deci regula este cea a primului venit, primul servit.

ATENTIE: Din momentul inscrierii iti voi trimite un e-mail de confirmare impreuna cu un Chestionar creat de mine special pt acest program cu cateva intrebari care te vor ajuta deja sa incepi procesul de constientizare. Programul de coaching personalizat incepe chiar inainte de data seminarului!

Locatia:  Bucuresti. Locatia va fi anuntata la inscriere.

Organizator: SKY MIND si   ZORBA BUDDHA

Detalii si inscriere: events@skymind.ro   Dhyana 0731. 337. 895.  www.skymind.ro si  www.zorbabuddha.ro

Anunturi seminarii

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “2014- Cel mai bun An din Viata mea (un program de coaching pe 14 si 21 ian)”

Leave a Reply