‚Ora de ZEN Chai’ cu Veet Cristian – miercuri 14 mai cu SHANTI(19:00-21:00)

May 01, 2014 No Comments by

Te invit in miercurea asta (seara de 14 mai) la ‚Ora de ZEN Chai’                             cu Veet Cristian si Shanti, invitata speciala din Mexic

Asa cum va spuneam, unele intalniri de zen chai, vor avea loc cu invitati. Acum o avem alaturi de noi pe Shanti, care va sustine in Bucuresti, cateva ateliere in aceasta perioada. Detalii despre ea si despre evenimente aici: http://skymind.ro/puterea-respiratiei/

Va invit sa ne regasim Pacea interioara, Autenticitatea si  Bucuria de a fi pur si simplu. Sa lasam de-o-parte mastile si conditionarile sociale adica tot ceea ce ne separa de adevarata fericire si simplitate a vietii.

… „ sa ne golim ceasca de ceai cea plina de cunostinte”.   Sa fim in liniste si sa ne intoarcem spre a fi ‚Reali’.

Cristian Veet este gazda acestor „seri” si moderator al discutiilor.  Nu este un format de „workshop” ci unul non-formal.  Unele intalniri pot avea si invitati care ne vor impartasi si din experienta lor interioara. Veet Cristian are experienta in facilitarea de workshopuri experientiale de transformare individuala si ofera sesiuni individuale de ZENcoaching. Mai multe detalii aici: www.skymind.ro

Vor putea fi discutii libere legate de cautarile individuale fara insa a se transforma intr-un dialog „ intre minti” care sa ne separe din nou. Ci vor fi sustinute de impartasile ce vin din experienta traita emotionala a fiecaruia.

Vor fi scurte intrebari de „chestionare” a mintii si „surclasare” a dialogului mental. Urmate de momente de tacere si prezenta.

Vor fi momente de liniste si doar atat.

Bineinteles momente de amuzament si rasete. Caci nimic nu e serios pe calea noastra personala si spirituala.

Ce e nou incepand cu septembrie 2013?

Un nou format ce va cuprinde fata de ce a fost si pana acum:

1.      Intentia principala a intalnirilor va fi, pe langa aceea de FII PREZENTI si a ne detasa de ganduri si experiente trecute ori asteptari spre viitor. Dincolo de masti si roluri. Momentul Prezent si inca ceva. Intentia de a raspunde la intrebarea „CINE SUNT EU?” Cand „stii” cine esti, vei avea claritatea si puterea sa urmezi un Plan de actiune pt a ajunge acolo unde iti doresti. Ai putere mult mai mare. De ex. eu acum scriu acest text, deci tiparesc si gandesc in acelasi timp. Dar CINE SUNT? Sunt Entuziasm si Auto-depasire. Tu cine esti acum cand citesti aceste randuri?

2.      Pentru asta te voi sustine cu  „scurte” modele/intrebari de ZENcoaching. Un proces pe care il mai numesc si Coachingul Identitatii.

Miercuri 14 mai 2014. Ora 19:00-21:00.

Intrare Libera. Iesirea pe baza de donatie. Fara presiune, cat evalueaza/se evalueaza fiecare. Impreuna cu propria ta deschidere si autenticitate, in rest un ceai si ce mai doreste fiecare. Daca ne adunam un numar de 10-12 persoane putem inchiria un salon numai pt noi. In orice caz va fi perfect. Va rugam sa confirmati participarea pe mail cristiancoach@skymind.ro pana miercuri ora 13:00!

Unde? Ceainaria Bohemia Tea. Str. Poiana Narciselor nr.1 (zona Sala Palatului)

Intalnirile vor avea loc bi-lunar in principiu. Posibil si saptamanal. Miercurea. Dar va fi anuntata intalnirea de la o saptamana la alta.

 

Exista o poveste straveche Zen care zice cam asa:
Un tânar a citit toate cartile pe care le-a putut gasi despre Zen.
A auzit apoi de cel mai mare maestru Zen, si a reusit sa obtina o intalnire cu el pentru a invata de la el.
Cand s-au asezat, tanarul a incepul sa-i spuna maestrului tot ce stie si a invatat el despre Zen, din cartile lui, spunand ca Zen inseamna asta si Zen inseamna aia, si asa mai departe…
Dupa putin timp, maestrul Zen il cheama pe tanar sa serveasca un ceai, dupa cum era obiceiul.
Incepe ritualul de servire a ceaiului, cum era obiceiul, in timp ce tanarul observa cu atentie, nu zicea nimic, numai se apleca cand era servit. Maestrul incepe sa toarne ceai in ceasca studentului.
A turnat pana la umplere si apoi a continuat sa toarne.
Ceaiul a trecut de marginea cestii si a inceput sa curga pe masa. Maestrul a continuat sa toarne in timp ce ceaiul a inceput sa curga pe podea.
Intr-un final, studentul nu s-a mai putut abtine.
A urlat, “Opreste-te! Opreste-te din turnat! Ceasca este plina – nu poate intra mai mult in ea!”.
Maestrul s-a oprit din turnat si a zis:
“Exact ca si aceasta ceasca, mintea ta este plina de propriile opinii si pareri. Cum poti sa inveti altceva, pana nu iti golesti prima data ceasca?”.

 

Completeaza mai jos FORMULARUL DE INSCRIERE:

Anunturi seminarii, Evenimente - party Zorba, Evenimente - transformare personala, Evenimente ZEN Coaching, Zen si arta ceaiului

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “‚Ora de ZEN Chai’ cu Veet Cristian – miercuri 14 mai cu SHANTI(19:00-21:00)”

Leave a Reply