Zorba Buddha

Zorba este partea din noi care iubeste Viata fara conditii, care se bucura de tot ce ii ofera latura materiala a vietii, de la abundenta materiala, bani, faima, placere, afaceri, familie, copii. Zorba face parte din lume dar ramane inocent ca un copil. Se bucura si traieste cu intensitate momentul ca si cum ar fi ultimul. Zorba este pasiune si entuziasm.

Buddha este partea din noi care are nevoie de experiente spirituale, de tacere si Regasire. Partea din noi care nu e multumita doar cu placerile materiale. Simte si stie ca Viata poate sa-i ofere mai mult. Sentimente precum Pace, Liniste, Sine, Unitate, Iubire, Extaz. Experiente dincolo de corp. Lui Buddha din noi ii place sa inchida telefonul si sa isi ia o ora pauza de liniste, meditatie atunci cand simte nevoia. Buddha este compasiune, iubire si meditatie.

Zorba si Buddha impreuna sunt precum corpul si spiritul in armonie.

A sosit momentul sa cream un Echilibru in noi intre aceste 2 parti care au fost in conflict mult timp pana acum. ACUM e momentul sa ne luam laptopul cu noi si sa mergem in natura sa meditam. Sa imbratisam si sa iubim.

Zorba Buddha este un spatiu de prietenie, un centru de crestere personala si spirituala care te invita la evenimente, workshop-uri, serate, petreceri, sesiuni de coaching, tabere sau doar iti aduce un gand bun, o inspiratie, un articol!

Zorba Buddha este pentru toti oameni deschisi sa se cunoasca pe ei insisi, sa descopere un potential prezent in fiecare din noi. Este pentru cei care inteleg spiritualitatea aici si acum in viata de zi cu zi si nu ‚acolo’ in munti sau manastiri- ci mergand la serviciu, crescand copiii, avand frustrari si griji, pentru cei care sunt ocupati cu cresterea afacerii lor dar care, dincolo de toate cred ca Viata este mult mai mult. Este traire cu Totalitate, cu Daruire si Entuziasm. Dans si celebrare a Vietii. Sunt oamenii care simt nevoia si sa dea nu numai sa ia de la Viata!

Zorba Buddha va invita aici online sa va lasati inspirati, sa luati parte la evenimente de transformare spirituala, sa ne intalnim la o petrecere Zorba sau la un ceai, sa cantam si dansam impreuna, sa stam in natura la mare sau la munte si sa meditam, sa ne impartasim cautarile si frustrarile dar si reusitele!

Spuneti DA Vietii! Spune-ti Da tie insuti!