Facilitatori

Spersa Kreis

SPERSA este un om special, o fiinta conecatata la inima ei si veti avea ocazia sa simtiti cum este sa fii ghidat, condus atunci cand trainerul este conectat cu inima lui si nu doar plin de cunostiinte si tehnici. Este terapeut si discipol al lui Osho din 1984. Fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg- „Body and Soul“. A locuit ca si rezident in cadrul Resortului Osho international din Puna/ India si a participat in cadrul programului „Munca ca si Meditatie“ ca si membru al Echipei de Terapeuti Osho din 2003. Faciliteaza workshopuri si ofera sesiuni individuale in Europa, Asia si SUA precum “Deschiderea catre Inima“, „Focul iubirii“, „ Uniune mistica“, „Celebrarea lui Shiva si Shakti“. Ofera si sesiuni individuale in „energy balancing“, dinamica relationala, masaj holistic si consiliere psihologica.

 

Mai multe detalii despre Spersa cititi direct pe site: www.spersa.org

Deva Anando

Anando a fost secretara personala a lui Osho si are peste 30 de ani experienta in folosirea mediatiilor lui si a tehnicilor de transformare.

O terapeuta si  o vindecatoare foarte sensibila care straluceste de entuziasm in fiecare moment, cu o abordare iubitoare si plina de bucurie care permite oamenilor sa ajunga rapid la potentialul lor de fericire si pace interioara.

Ca si formare Anando a studiat dreptul si managementul business-ului, intelegand astfel tensiunile si stresul pe care le implica viata de zi cu zi. Anando este autoarea cartii “DA- Ghid practic pentru a-ti Iubi Viata” ( YES – A Practical Guide to Loving your Life).

Mai multe detalii despre Anando gasiti aici: www.lifetrainings.com

 

ANAND DEVAPATH

S-a nascut în Germania, ca profesie este medic si Terapeut Osho de mai bine de 30 de ani. In prezent este  de asemenea Director al Scolii Internationale Osho de Respiratie si Energie.

De-a lungul timpului a fost  co-fondatorul mai multor Centre de Crestere Interioara din Germania si, pentru câtiva ani directorul Centrului pentru Transformare de la Multi-versitatea Osho-Puna.India.  Metoda sa a fost prezentata în mai multe institutii publice, conferinte, interviuri radio si programe TV.

Dezvoltându-se dinspre Medicina catre Meditatie astazi directia mea este pe terapia spirituala- pentru prevenirea bolilor si crearea unei stari de bine si împlinirea nevoii de transformare a calitatii vietilor noastre.

A creat OSHO Diamond Breath TM (Respiratia de Diamant Osho) si aa dezvoltat o terapie multidimensionala orientata pe meditatie ce include lucru cu Power Breathing, Vindecare Relationala, Aquaprana Ocean Healing si Terapia Zen-Tantra.

A creat seria de CD-uri „ZEN Wind” si recent a scris prima sa carte cu titlu în limba engleza „The Power of Breath” ( Puterea Repiratiei). Cartea e publicata în engleza, spaniola, chineza, italiana, rusa si turca.

Informatii despre Respiratia Oceanica gasiti aici: www.diamondbreath.de/en/
Informatii despre Devapath aici: www.devapath.info

Dwari
Dwari este terapeut de 30 de ani. Dupa ce si-a finalizat studiile a lucrat ca profesor timp de 5 ani in Berlin. Aceasta experienta a facut-o sa devina interesata de psihologia dezvoltarii somatice si sisteme familiale.
S-a pregatit timp de 3 ani in Terapia prin Respiratie cu Prof. Ilse Middendorf in Berlin. Urmatoarele cursuri au fost Rebirthing, Primal, Tantra, Constelatii Familiale, Terapie energetica si Somatic Experiencing.

Intalnirea cu Osho in 1977 i-a schimbat focusul in viata si in munca ei inspre meditatie.

Este Co-fondatoarea metodei Osho Diamond Breathe impreuna cu Devapath – www.diamondbreath.com

Dwari faciliteaza seminarul Osho – Puterea respiratie, seminarii de vindecare de trecut – Vindecarea radacinilor, Respiratia si Trauma, seminarii de conectare la Sursa vietii – Respiratie naturala, Respiratia si Iubirea de Sine, workshop-uri de terapie primara si munca cu copilul, workshop-uri pentru femei – Arhetipuri feminine, Barbatul Interior, femeia Interioara, si are formari de Constelatii familiale in diverse institute terapeutice internationale.

Munca sa cu oamenii e focusata pe transformarea interioara si vindecare.

Mai multe informatii despre Dwari gasiti pe site-ul ei: www.dwari-lifeskills.net

 

Vibhavan

Vibhavan este discipol Osho de mai bine de 27 de ani si Traieste ceea ce inseamna Zorba Buddha, omul nou despre care vorbeste Osho, cel plin de energie, dans si viata precum Zorba Grecul dar si cel care vrea sa inteleaga misterele vietii, sa traiasca legatura cu ceva mai inalt – Existenta din fiecare…

Om de afaceri, saman, maestru reiki, terapeut, prieten, iubitor de viata, Vibhavan e pasionat de nou si de necunoscut fie ca aceasta presupune explorarea lumii lui interioare sau escaladarea unui nou munte din Himalaya – oricare din aceste lucruri le face cu pasiune si totalitate.

Format sub indrumarea lui Veeresh la Humaniversity in Olanda si in USA la Academia Osho din Sedona, Vibhavan are abilitatea de a inspira in ceilalti pasiunea Explorarii – Interioare si Exterioare. Dragostea lui si autenticitatea pot fi simtite prin felul in care ii sustine pe ceilalti sa-si asume riscuri in viata lor, deschizandu-se spre noi posibilitati si in felul in care ii sprijina sa-si gaseasca curajul in ei insisi de a face fata fricilor, trecand prin foc spre un nou pamant fertil, deschizandu-se spre abundenta si prosperitate in viata lor.

Vibhavan conduce workshop-uri in India, Europa, Brazilia si SUA, impartasind din iubirea lui si insotind oamenii sa se deschida spre a se iubi mai profund pe ei insisi si pe ceilalti.

Creatorul si coordonatorul centrului de transformare si meditatie din Brazilia „Osheanic International” www.osheanicinternational.com/

 Vibhavan traieste total si iubirea lui inspira pe ceilalti sa se deschida si sa TRAIASCA ACUM!

 Tabish Roncucci

Tabish este terapeut antrenat in metoda Co-dependentei, Terapia primara (deconditionare de copilarie), Vindecarea traumelor ( Somatic Experiencing) si Hara Awareness (Constientizarea Harei). Impartaseste din experienta lui de crestere interioara si meditatie oferind seminarii si sesiuni individuale. Din 1997 lucreaza alaturi de echipa Learning Love a lui Krishnananda si Amana devenind facilitator de seminarii Learning Love.

 

 

Krishnananda and Amana conduc seminarii impreuna din 1995. Munca lor s-a dezvoltat in urma experientelor traite in cadrul relatiei lor lungi de iubire si inspirata fiind de maestrul lor spiritual Osho.  Impreuna au dezvoltat metoda “Learning Love” care este un proces de a trai o viata plina de iubire, creativitate si tacere interioara.

Krishnananda  (Thomas Trobe, M.D.)

Krishnanandaeste de formare psihiatru format la Harvard si Universitatea din California. A inceput sa  conduca seminarii din 1980, iar in 1997 impreuna cu Amana au creat metoda “Learning Love” punand bazele Institutuluicu acelasi nume.

 

Amana  (Gitte Demant Trobe)

Amana este terapeut certificat in tehnica cranio-sacrala si s-a format in Consiliere, terapia cu Copilul Interiori. Si-a dezvoltat propriul stil de munca cu oamenii, integrand perceptii intuitve si meditatia.

 

Impreuna au scris 4 carti care exprima munca si experienta lor:  “Face to Face with Fear”, “Stepping Out of Fear”, “From Fantasy Trust to Real Trust – Identifying and Healing Our Wound of Mistrust”, and “When Sex Become Intimate – How Sexuality Changes as Intimacy Deepens”. In prezent cartile lor sunt traduse in 11 limbi.

De asemenea au creat Seria de CD-uri cu Meditatii dezvoltate de ei care sustin vindecarea prin metoda “Learning Love”, cd-uri care pot fi achizionate si in Romania.

Mai multe despre metoda Learning Love, Amana si Krishnananda gasiti: www.learningloveinstitute.com

Mouna

Ma Anand Mouna (Konstantinidou Maria) din Grecia, a studiat si muncit ca si professor de chimie inainte de a intalni meditatia. Este acreditata ca si Terapeut in Respiratie – Pulsation – Primal si Feminitate. Este certificata ca si Terapeut in Bio-dinamica. Iubirea este este de a aborda vindecare mintii prin lucru cu emotiile si cu corpul sis a include meditatia in acest process. In prezent conduce grupe in Europa, Puna-India si Rusia.

 

 

Rakendra

Nascut in Franta in 1950, Yves Rakendra a cautat inca de tanar cunoasterea ezoterica. Cu toate conceptele si cunostintele intelectuale dobandite, inima lui inca mai cauta adevarul trait, iar Zenul i-a netezit calea catre aceasta experienta. Multi maestri, precum Karlfield Graf Durckeim, Armaud Desjardin, Ramana Maharshi, Swami Prajnandpad, Noro Sensei si Osho, l-au ajutat sa-si umple inima si, pentru a doua oara in viata, Rakendra a fost initiat in sannyas. Invataturile lui Margot Anand si Barry Long (tantra) si Charles Berner („englightened intensives”) au jucat de asemenea un rol important in viata lui. Din 1998, Rakendra a locuit in Puna, India, in Centrul Osho (Osho resort). Traind in acest camp spiritual („buddhafield”) in fiecare zi, are oportunitatea extraordinara de a experimenta viata intr-un mod diferit.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul sau: www.livingourtruenature.com