Relatii Constiente (sesiuni 1 to 1)

Cateva cuvinte despre consilierea pentru Relatii prin metoda Learning Love:

Cand ne apropiem de o persoana intr-o legatura ce implica intimitate si intensitate, fie ca este vorba de relatie de cuplu, prietenie, relatie de munca sau relatie de familie exista aceeasi dinamica. E o misiune personala pentru fiecare dintre noi care dorim sa iesim din relatii de co-dependenta sa ne constientizam aceasta dinamica.

Relatiile, toate tipurile de relatii reprezinta acel spatiul propice pentru copilul interior de a se arata. Pentru ca in spatele ranilor noastre, noi purtam la nivel inconstient nevoi nesatisfacute si asteptari care apar in cadrul relatiilor.

Trecerea de la co-dependenta la relatii constiente implica intelegerea si contientizarea felului in care copilul nostru interior se maninfesta in relatii din prisma ranilor pe care le are.

Ne putem gandi ca acest copil care exista in fiecare dintre noi este plin de puternice ganduri automate, sentimente si comportamente care deseori par irationale si imprevizibile. Dar nu este asa. Este posibil sa decodam felul in care copilul interior actioneaza din ranile sale. Focusul tehnicii este acela de a aduce lumina, constientizare a acestor mecanisme.

Focusul metodei „Learning Love” nu este acela de a rezolva probleme si de a repara relatii, ci de a ajuta oamenii sa descopere o fel de a relationa care conduce spre o profunda crestere interioara si meditatie. Iubirea este un rezultat natural a faptului ca noi mergem mai profund in a ne descoperi. Relatiile noastre sunt doar cea mai puternica si eficienta Metoda pentru a ne cunoaste si descoperi – ne invata lectii valoroase de viata.

O intelegere mai profunda poate sa repare problemele din relatii sau poate sa-i ajute pe cei implicati in relatie sa constientizeze ca e timpul sa mearga mai departe. Rolul nostru e de a invata cum relatiile pot fi un proces de invatare si crestere interioara.

„Learning Love” pune accent pe intelegerea modului cum pot fi vindecate ranile copilului interior, in special rana vinovatiei-rusinii, a abandonului si fricilor-socului. Aceste rani ne afecteaza viata de zi cu zi, lasandu-ne fara putere, sabotandu-ne intimitatea si creativitatea si oprindu-ne cursul liber si spontan al energiei noastre vitale.

‚Munca’ folosind metoda „Learning Love” e ‚o munca’ fara presiune, fara nevoia de a repara ceva sau de a face ceva pentru ca lucrurile sa fie bine. Nu exista efort pentru schimbare, nu esti impins de la spate si nu trebuie sa treci prin nici o experienta. Doar prin simpla conectare la o Iubire profunda, constientizare personala si acceptarea a ceea ce gasim cand mergem inauntru putem sa ne producem Vindecarea. Un concept de baza in aceasta munca este „Stai cu ceea ce este

Pentru a ne vindeca aceste rani e important sa constientizam ca fiecare dintre noi avem ambele rani in noi. In momentul in care ne luam responsabilitate si ne simtim fiecare rana, nu mai avem nevoia sa o aducem in relatiile noastre.

Stai cu ceea ce este!

______________________________________________________________________________________________________

* Daca vrei sa gasesti raspunsuri la cautarile pe care le ai in  relatiile tale…,

ca sa dai din nou voie fluxului Iubirii si Vitalitatii naturale sa curga liber in viata ta…

sa te bucuri de Deschidere, Onestitate si  sa fii Liber sa te exprimi asa cum esti,

Te invit la o sesiune individuala prin metoda Learning Love.

Prima sesiune dureaza 60 minute si costa 75 Ron. Poti beneficia de aceasta reducere…

Te insoteste: Veet Cristian veet_cristian@yahoo.com, 0722.519.299. Facilitator in metoda Learning Love. Life si Business Coach si Trainer N.L.P. Rezonantz.

Detalii despre metoda: www.learningloveinstitute.com

______________________________________________________________________________________________________