Provocarile barbatului modern

Provocarile barbatului modern

In societatea de astazi ca barbati suntem provocati din multe directii sa facem dovada propriei noastre puteri. Fie ca simtim sa demonstram ca avem succes si vrem sa ne facem utili prin ceea ce facem, fie vrem sa fim cat mai buni si performanti in pat, fie vrem sa demonstram ca putem prin fortele proprii sau vrem sa oferim siguranta  femeii cu care suntem si familiei noastre… Toate astea creeaza si o presiune asupra noastra care ne face uneori sa ne intrebam de ce toate astea?  se poate si altfel?…

Ne cautam parca pe noi ca barbati inca din adolescenta. Fie ne cautam modele prin cartier in gasca de prieteni, fie printre vedetele de film, fie tatal noastru poate fi un model pentru unii…dar toate astea se intampla ‚inconstient’ si parca modele de barbati nu ne satisfac pe deplin.

De ce? Pentru ca nu ne mai satisfac tiparele de barbati macho, duri dar care isi ascund propria sensibilitate, nici artistii neintelesi, sensibili dar lipsiti de vigoare, nici controler-ii care vor sa faca numai ca ei, nici cei care se dau mari cu banii si statutul social obtinut. Si totusi ce lipseste? Unde e veriga lipsa?

Oare toate aceste incercari ne multumesc? Am gasit un model de masculinitate adevarat?  Traim o viata totala cu pasiune si plina de energie sau e traita la minim!
                                                                                                                                                 Continua pe pagina urmatoare!