Sesiunea 2- Numara-ti binecuvantarile din viata!

Doar spune DA!! 

Seri de transformare personala si meditatie

 Zorba Buddha Experiment

Sesiunea 2 – Seara Recunostintei!

In viata noastra punem accentul foarte mult pe ce nu avem sau pe ce ne dorim in viitor. Aceste atitudini nu ne permit sa traim Momentul si blocheaza ceea ce ar putea sa vina in Viata noastra!

Lucrurile in viata noastra sunt blocate pt. ca nu reusim sa vedem ce avem deja in viata noastra. Recunostinta ne ajuta sa acceptam lucrurile care s-au intamplat, sa vedem valoarea si cat de plina este viata noastra, sa acceptam lectiile pe care anumite persoane/lucruri ni le-au oferit si sa ne intoarcem din nou la noi.

Vom experimenta ce inseamna sa aducem recunostinta fata de trecut si sa revenim in Prezent in ce traim Acu Aici care este Perfect! Ne vom reconecta cu recunostinta fata de noi insine…

Practica pentru saptamana urmatoare:

- la finalul fiecarei zile te invit sa iti scrii minim 10 motive de recunostinte pentru ziua care a trecut. Astfel iti vei exerxa  abilitatea de a gasi in momentul Acum binecuvantarile pe care le ai si le traiesti in viata ta.

- ia o coala de hartie si fa-ti analiza ultimului An. Ce evenimente importante au fost, ce intalniri care au schimbat cursul vietii tale, ce decizii si alegeri ai facut, la ce ai spus DA la ce ai spus Nu. Pentru ce esti recunoscatoare acestor momente? Ce ti-au adus ele? – De cele mai multe ori putem sa intelegem o calatorie doar uitandu-ne in urma, dupa ce ea s-a terminat.

- uita-te in viata ta care domenii, arii sunt cele in care ai investit mult timp, pregatire, energie si care sunt domeniile care au Acum nevoie de atentia ta. Pentru perioada care urmeaza ia-ti mici provocari, actiuni in domeniile care au nevoie de atentia Ta.