Sesiunea 3- Transforma-ti convingerile!

Doar spune DA!! 

Seri de transformare personala si meditatie

 Zorba Buddha Experiment

Sesiunea 3 – Transforma-ti convingerile

O convingere e ca un pantof vechi. Ne bucuram atat de mult de confortul pe care ni-l ofera incat nu observam gaurile din talpa.” Robert Brault

Aceasta serata de explorare personala va fi dedicata Transformarii convingerilor care ne opresc sa spunem un DA autentic si total vietii noastre!

Convingerile sunt ideile in care alegem sa credem. Sunt idei despre realitate, despre noi insine, ceilalti pe care le-am preluat din familie, din mediu sau pe care le-am format datorita uneor experiente de viata. Convingerile ne pot da aripi sau ne pot si limita! E important sa devenim constienti de ele pentru a avea putere asupra vietii noastre!

Ca in fiecare intalnire vom incepe cu o tehnica activa de meditatie pentru a ne pune in miscare corpul si energia apoi vom continua cu sharing legat de ultime 2 saptamani (de la ultima intalnire) – cum a fost, cum ne-am trait procesul schimbarii legat de tema –Recunostintei in viata noastra.

Apoi vom observa in 3 domenii principale ale vietii- ce convingeri ne-am format atat pozitive cat si negative…Vom face un exercitiu surpriza ca sa schimbam 1 convingere „cu corpul si energia”

Persoanele care n-au participat pana acum –sunt binevenite! Puteti fi parte din DA oricand alegeti!