Viziune si desfasurare

Cum a aparut ideea?

Cand suntem intr-un curs de dezvoltare personala si/sau spirituala ne simtim plini de energie, iubire cu incredere in viata si simtim ca putem face orice ne dorim…Insa de multe ori dupa cursuri intorsi in treburile noastre cotidiene energia ne scade, si revenim parca in aceleasi tipare, chiar daca simtimn ca ceva in interior s-a schimbat si nu mai poate fi la fel.

Dorim prin aceste intalniri sa aducem la un loc persoane care au participat la cursuri/ au citit carti/ au incercat metode experientiale si care simt nevoia sa se intalneasca cu alti cautatori aflati in aceeasi calatorie ca si ei si sa isi continue Explorarea personala facand pasi mici si mari avand sustinere continua prin exercitiile care se intampla in grup, dupa grup si prin legatura care o pastreaza cu ceilalti participanti.

Procesul interior incepe in primul rand printr-o deconditionare, de la ce ne invata societatea si familia. Societatea ne invata sa fim puternici si sa fim primii. Iar meditatia ne invata sa acceptam fiecare moment asa cum este fara sa incercam sa-l schimbam, sa ne relaxam Aici si Acum.  Pentru ca nu intotdeauna sa fim primii inseamna sa fim si fericiti.

 

Ai observat ca atunci cand spui DA, parca te simti mai usor iar gandurile tale sunt mai clare?

Sa-ti spui DA tie insuti! – sa constientizezi felul cin care te sabotezi pe tine prin judecatile de sine de zi cu zi, – sa observi cum te simti si ce faci atunci cand ai aceste ganduri prin care-ti spui NU tie; – sa lasi in urma aceste ganduri si sa ‘imaginezi’ o noua directie personala; Sa-ti extinzi zona de confort prin pasi mici, prin alegeri constiente.

Cum vor avea loc Intalnirile si care e structura lor?

Acesta este un grup de dezvoltare personala si spirituala adresat tuturor celor care cauta un Sens in viata lor si vor sa echilibreze viata personala cu cea profesionala si au nevoie in acest drum de sustinerea unor prieteni care sunt in aceeasi cautare, in aceleasi experiente si intrebari si care pot sa iti ofere sprijin si feedback.

Structura unei intalniri este:

-          Body-awareness: explorare corporala ( poate include si o meditatie Osho)

-          Moment DA- Sens si Explorare prin: tehnici NLP si coaching, relaxari ghidate, auto-explorare, dans, explorare si exprimare emotionala, meditatii tacute precum Vipassana sau Zazen, tehnici anti-stres si echilibru viata personala vs. profesionala, convingeri pentru o viata echilibrata si de succes, Legea Magicului sau cum sa-ti creezi Realitatea, sharing.

-         Provocarea Personala – Fiecare persoana care doreste isi poate alege o tema/ o provocare pana saptamana urmatoare (a dezv un comport, a face ceva ce nu a-i avut curajul pana acum, a completa o relatie, etc) avand din grup o persoana de sprijin care il va motiva, sustine si monitoriza.

Ce vei invata sau re-invata in cadrul acestor intalniri?

  • Sa lasi in urma gandurile si emotiile de peste zi si sa te bucuri de momentul Prezent;
  • Sa te relaxezi intr-un spatiu de Prezenta si de Siguranta;
  • Sa-ti simti corpul, emotiile si sa respiri constient;
  • Sa lasi „mintea” de-o parte si sa te relaxezi in spatiul „ inimii”;
  • Sa iti folosesti mintea atunci cand „ai nevoie de ea”;
  • Sa ai un echilibru intre viata personala si cea profesionala;
  • Sa spui DA tie insuti, celorllati, situatiilor..etc
  • Sa iti extinzi limitele cutiei personale sau a zonei de confort
  • Sa te relaxezi in preajma altor prieteni care traiesc sau au trait experiente asemanatoare

Faciliteaza: Veet Cristian coach si trainer NLP, facilitator seminarii experientiale si Rashmi (Lia Bolte) trainer soft skills.

Aceste intalniri saptamanale  vor avea loc in fiecare Joi intre orele 19 si 21.30 .

INSCRIERI si contact: Rashmi 0744 317 480 si Veet 0722 519 299 si events@ zorbabuddha.ro. Pentru inscrieri e nevoie de o discutie telefonica sau fata in fata.  Este nevoie de motivare si dorinta de a lua parte la un proces de transformare de lunga durata!  Te rugam sa confirmi prezenta ta pe e-mail sau telefonic!

Contributie/ fiecare intalnire= 35 Ron sau 120 ron/ 4 intalniri.

Te invitam in aceasta calatorie si joaca alaturi de noi….Vom Experimenta noi feluri de a ne Exprima, de a ne Descoperi, de a face o Contributie in comunitate, de a Fi schimbarea pe care o dorim, de a ne Juca, de a ne gasi noi Prieteni, de a Creste interior!!!!!

Doar spune DAAAAAA!!!